Kevin Murphy nemcsak kiemelkedő szakmai teljesítményéről és saját fejlesztésű termékei kapcsán – amelyet körültekintően összeválogatott hatóanyagokkal fejleszt ki – példaértékű, de rendkívül alázatos és mélyen elkötelezett környezetünk óvásában és az állatok védelmében is. 

„Mindig is szenvedélyesen foglalkoztam a környezeti kérdésekkel, de csak az első termékcsalád megalkotása közben tudatosult bennem hogy mennyi kárt képes okozni egy termék gyártási folyamata a környezetben.” – vallja Kevin Murphy

 

Egyensúlyban a természettel

Van egy egyetemes igazság, amely minden egyes élőlényre vonatkozik mely összeköt bennünket függetlenül attól, hogy hol élsz és milyen nemzetiségű vagy! A túlélés kapcsán mindannyian függünk a bolygónk környezetétől.

A túlnépesedés és az iparosodás hihetetlen mértékű károkat okoztak a bolygónk környezetében. Felborult a természetes egyensúly, melynek negatív hatásaival most kezdünk szembesülünk igazán. 

Kevés olyan kultúra maradt ahol a mai napig egyensúlyban élnek a természettel, a lehető legjobb módon használják annak saját erőforrásait, ugyanakkor állandó egyensúlyt tartanak fent azáltal, hogy összhangban élnek azzal.

Az őshonos kultúrák az egész világon évszázadok óta osztják ezt a közös hitet és tudást.

Ezen ismeretek fényében a Kevin Murphy csapata mindent megtesz annak érdekében hogy újrahasznosítható vagy biológiailag lebomló csomagolásokkal segítse és védje a környezetet. Kizárólag megújuló forrásokból származó természetes összetevőket használunk amelyeket úgy szerzünk be, hogy nem ártunk a környezetnek. A hajápolási  termékek fejlesztése esetében is nagy figyelmet fordítunk a környezettudatosságra, hiszen csakis természetes felületaktív anyagokat használunk, amelyek úgy távolitjak el az olajat és a szennyeződéseket, hogy közben nem fakítják ki a haj színét.

Papayaból, citrusfélékből és cukornádból származó AHA-kat vagyis gyümölcssavakat használunk, amelyek gyengéden tisztítják a fejbőrt és a haj felületét. A habzást a szappankéregfa a Quillaja és más növényi eredetű természetes felületaktív anyagok segítségével érjük el amelyek hidratálják és táplálják a hajat.

 

Állatkísérlet mentes termékek

Nehéz megbecsülni, hogy hány állatot használnak világszerte tudományos kutatásra, de számuk nagyjából százmillió egyed lehet globálisan, minden évben.  Nagy részük rágcsáló egér vagy patkány, kisebb részben nyúl vagy tengerimalac, de előfordul madár is. Az állatkísérletekben alkalmazott gerinctelenek számát pedig senki se próbálja megbecsülni, hiszen a fejletlenebb idegrendszerünk miatt a közfelfogás szerint nem is képesek úgy szenvedni, mint a gerincesek. Ezért a legtöbb állatvédelmi törvény kihagyja őket a kísérletekben használt és rendszerint emiatt a pusztuló gerincesek száma úgy százmillió lehet globálisan évente ezek nagy része rágcsáló egér vagy patkány kisebb részben nyúl vagy tengerimalac de előfordul és madár is .

Kevin Murphy termékeinek egyetlen hatóanyaga sem tartalmaz olyan összetevőket amelyeket állatokon kísérleteznek, így bármelyik Kevin Murphy terméket nyugodt szívvel választhatod!

Rólam

Számtalan vendégem keresett fel azzal a problémával, hogy elégedetlen a haja színével, állapotával. Az én elvem az, hogy nincs lehetetlen.
A cél eléréséhez szükség van:

 1. egy jó fodrászra ???
 2. jó minőségű anyagokra
 3. otthoni hajápolásra

Egy szó mint száz, csapatmunkára! 20 éves szakmai múltamat, a szakma iránti szeretetemet, 10 év világkörüli utazásom során szerzett tapasztalataim eredményét fektetem a munkámba.
Adott egy jó festőművész, de a tökéletes alkotáshoz kell egy jó vászon, jó minőségű ecsetek és festék. Tehát minőségi eszközök.
Innen már szárnyallhat a képzelet és a mester alkothat!

Kevin Murphy különleges fejlesztesű termékeiben megtaláltam azt a "társat" amivel képes vagyok elérni mindazt amit kigondolok például egy festés kivitelezésénél.
A konzultáció nélkülözhetetlen része a munkámnak és szükség van arra, hogy a vendégem megértse, hogy együtt kell velem működnie ahhoz, hogy elérjük az általa kitűzött célt. Megfelelő otthoni terápiával szinten tudod tartani a fodrászüzletből hazavitt állapotot és adott esetben folyamatos javulást érhetsz el vele. Legyen az az eszközök (hajszárító, kefe) használata, megfelelő módon történő hajmosás és a haj kifejezetten célirányos ápolása. A kevesebb több elve valóban igaz, sok esetben a sampon és a balzsam lecserélésével és a helyes hajmosási technikával már azonnal látható, szignifikáns változást tapasztalható.

 

0
  0
  Kosarad
  Üres a kosaradVissza a boltba
   Calculate Shipping
   Kupon