Kevin Murphy egyedülálló ötletei egy megvalósult álom azon fodrászok és vendégek számára, akik többre és tökéletesre vágynak. Kezdve a festékektől a samponokon, balzsamokon át a finish termékekig, tökéletesen ki van dolgozva minden részlete.

Több éves nemzetközi szakmai tapasztalatom alatt sem találtam ehhez hasonlót, ami minden elvárásomat maradéktalanul teljesítette volna.

Ki Kevin Murphy?  Egy ausztrál származású fenegyerek, aki kifutókon, divatbemutatókon és filmeken átívelő, hosszú karrierjével a világ egyik legelismertebb es legelismertebb fodrásza.

Nemcsak termékei egyedülállóak, hanem cégfilozófiája is.

Hol kezdjem? ZÖLD!

Kevin Murphy és a vele dolgozók – egyben jómagam is-  küzdünk a természet megóvásáért.

Kevin termékei 100% vegán termékek! Büszkék vagyunk rá, hogy a termékek PETA tanúsítvánnyal rendelkeznek hiszen Kevin nem végez állatkísérleteket es nem okoz szenvedést az állatoknak. Termékeinek egyetlen összetevője sincs állatokon tesztelve!

Minden olyan összetevő alkalmazását kerüli, amely ártalmas a környezetre és az élőlényekre.

A KEVIN MURPHY termékek növényi kivonatok, esszenciális olajok es természetes antioxidánsok felhasználásával készülnek. Vitaminokban és antioxidánsokban gazdag készítmények, melyek közül egytől egyig mind parabén-, és szulfátmentes. Nem csak a hajat, hanem a fejbőrt is táplálják.

Nemcsak a belsőre, de a csomagolásra is odafigyelünk. A csomagolás kizárólag újrahasznosítható vagy biológiailag lebomló anyagból készül. A hagyományos műanyag gyorsabb lebomlásához napfényre lenne szükség, de mivel a szemét legnagyobb része a szeméttelepre kerül, ott legalább 500 év kell ehhez a folyamathoz. Egy újrahasznosított papírtasak vagy kartondoboz a föld alatt kevesebb,  mint 6 hónap alatt lebomlik, sőt ha komposztálják is,  kevesebb,  mint 2 hónap szükséges.

Azért választotta a cég szögletes csomagolást, mert ezáltal nagyobb a hasznos térfogat és így 40%-kal kevesebb műanyagot használnak fel.

KEVIN MURPHY olyan cégekkel áll kapcsolatban, amelyek organikus termelési eljárásokat vagy ökológiailag sértetlen technológiákat alkalmaznak.

Az egyik legnagyobb büszkeségünk, hogy 2019 óta a KEVIN MURPHY palackok 100%-ban az óceánból kikerült, újrahasznosított műanyagból készülnek. Kevin Murphy módszere ezzel világelső. Miért olyan fontos ez? Mert minden percben egy kukásautónyi műanyag kerül az óceánokba és így 8 millió tonna minden évben. Ezzel a gyakorlattal évente közel 400 tonna új műanyagtól menti meg a bolygót, tisztítja meg az óceánokat.

Képzeljük el, hogy jelenleg 150 millió tonna műanyag szennyezi az óceánokat. Emellett a világ több mint 300 millió tonna műanyagot gyárt évente, ennek több mint 95%-a egyszer használatos műanyag.

Ha így folytatjuk, 2050-re több műanyag lesz az óceánokban, mint a hal.

 

KEVIN MURPHY kerüli az egészségre káros vegyszereket, minden termék parabén-, és szulfátmentes.

KEVIN MURPHY termékei nem csak a hajat, a bőrt is ápolják, táplálják.

SÚLYTALAN TECHNOLÓGIA: ennek a technológiának köszönhetően nem nehezítik el a hajat, nem okoznak zsírosodást, felszívódva ápolnak.

Kevin Murphy hajfestékek

 Beszéljünk egy kicsit a hajfestékekről, hiszen ezzel is egyedülállót alkotunk.

A KEVIN MURPHY festékek, a COLOR.ME új generációs, méz alapú készítmények, melyek tartalmaznak még gránátalma kivonatot, shea vajat, antioxidánsokat, Aloe Vera-t, édes mandulaolajat, szőlőmag olajat, kókusz olajat, csipkebogyó kivonatot, illetve ammónia és PPD mentesek.

A Color.Me tulajdonságairól fodrász mesterként: rendkívül erős őszfedéssel bír, gyönyörű színeket lehet vele kreálni. Képes vagyok feketéből 2 lépésben úgy szőke hajat elérni, hogy a haj nem válik porózussá. Tökeletesen kielégíti a maximalizmusomat a tökéletes színek eléréséhez. A haj nem csak fényesebb, de a sok természetes összetevőtől rendkívül lágy és puha tapintásúvá válik és feltöltődik,  dúsabb hatása lesz.

Nemcsak a természetes összetevőktől különleges, hanem technológiájában is rendkívül egyedülálló.

Mitől más?

MIKROPIGMENTEK:

A KEVIN MURPHY hajfestékek lassan ható mikro-pigmenteket tartalmaznak.

Mivel a COLOR.ME a kutikulák tágulását minimális szintre csökkenti, kellően apró festékszemekre van szükség, hogy elég mélyre hatolhassanak. Ezért alkalmazunk olyan apró mikro-pigmenteket, amelyek lassítják az oxidációs folyamatot, mely által mélyen a hajszálakba tudnak hatolni.

MOLEKULAPÁR GARANCIA:

A hagyományos hajszínező termékeket a mennyiségük alapján adagolják. A Color.ME egyedisége, hogy ezzel ellentétben a molekulák számára fekteti a hangsúlyt.

Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a COLOR.ME tubusaiban pontosan tudjuk a molekulák számát, ezáltal garantálható, hogy minden egyes molekula kölcsönhatásba lép.

Amikor a festékben a molekulák oxidálódnak, kölcsönhatásba lépnek egymással és stabil kötést hoznak létre. Mivel nem maradnak kötetlen molekulák, így nem okoz allergiás reakciót és bőrirritációt.

Nem kerülnek a levegőbe, ezáltal belélegezve sem kelt káros gőzt, a lefolyóba jutva pedig nem szennyezik a környezetet.

 

A KEVIN MURPHY COLOR.ME AMMÓNIA és PPD MENTES

Mi az az ammónia?

Az ammónia egy jellegzetes szúrós szagú maró és mérgező hatású gáz. Feladata a hajfestésnél, hogy megnyissa a hajszálak szerkezetét, avagy a kutikulát, hogy a festék pigmentek könnyedén behatolhassanak a hajszál belsejébe. KEVIN MURPHY hajfestékeiben lévő mikromolekulák használatával elkerülhetővé vált az ammónia kiiktatása és a hajszálak kutikuláinak folyamatos mozgatása. Ez utóbbi segít megőrizni a hajszálak egészséges állapotát.

Mi az a PPD?

A PPD (p-Phenylenediamine=pPD) a hajfestékekben gyakran használt színmélység szabályzó. Ez egy magas kockázatú vegyületnek minősül, melynek mérsékelt rákkeltő hatása van, emellett erőteljes allergén (2006-ban az év allergénjének választotta az amerikai Contact
Dermatitis Szövetség.

A KEVIN MURPHY Color.me 100%-ban újrahasznosítható csomagolást kapott.

Összevetve nem kétséges, hogy KEVIN MURPHY jelenleg a legegyedülállóbb, legsokoldalúbb es legkiválóbb termékeket biztosítja. A termékek a haj természetes szépségét akarjak megmutatni, nem pedig a termékeket a hajon.

Minden vendégünk teljes mértékben elégedett, viszont a hosszan tartó végeredmény érdekében a közös munka elengedhetetlen. Ezzel együtt az otthoni megfelelő hajápolás közel olyan fontos, mint az, hogy szakemberként a legjobb tudásomat belefektetve, a legjobb termékekkel a piacon a tökéletes eredményt igyekszem elérni a szalonban.

Minden vendégnek elmagyarázom hogyan használják otthon megfelelően a termékeket és azt is minden esetben hozzáteszem, hogy ha valami nem működik, akkor nem jól  vagy egyszerűen túl sokat használnak. Ezek a tökéletesen megtervezett flakonok annyi hatóanyagot rejtenek, hogy minden cseppje érték és csak kevés kell belőle. Tényleg egy csipetnyi csoda.

 

Ha még nem használtál Kevin Murphy termékeket, a legjobb ha megkérdezel egy Kevin Murphyt használó szakembert vagy hívd fel a honlapon lévő telefonszámot, mindig készségesen segítünk.

Rólam

Számtalan vendégem keresett fel azzal a problémával, hogy elégedetlen a haja színével, állapotával. Az én elvem az, hogy nincs lehetetlen.
A cél eléréséhez szükség van:

 1. egy jó fodrászra ???
 2. jó minőségű anyagokra
 3. otthoni hajápolásra

Egy szó mint száz, csapatmunkára! 20 éves szakmai múltamat, a szakma iránti szeretetemet, 10 év világkörüli utazásom során szerzett tapasztalataim eredményét fektetem a munkámba.
Adott egy jó festőművész, de a tökéletes alkotáshoz kell egy jó vászon, jó minőségű ecsetek és festék. Tehát minőségi eszközök.
Innen már szárnyallhat a képzelet és a mester alkothat!

Kevin Murphy különleges fejlesztesű termékeiben megtaláltam azt a "társat" amivel képes vagyok elérni mindazt amit kigondolok például egy festés kivitelezésénél.
A konzultáció nélkülözhetetlen része a munkámnak és szükség van arra, hogy a vendégem megértse, hogy együtt kell velem működnie ahhoz, hogy elérjük az általa kitűzött célt. Megfelelő otthoni terápiával szinten tudod tartani a fodrászüzletből hazavitt állapotot és adott esetben folyamatos javulást érhetsz el vele. Legyen az az eszközök (hajszárító, kefe) használata, megfelelő módon történő hajmosás és a haj kifejezetten célirányos ápolása. A kevesebb több elve valóban igaz, sok esetben a sampon és a balzsam lecserélésével és a helyes hajmosási technikával már azonnal látható, szignifikáns változást tapasztalható.

 

0
  0
  Kosarad
  Üres a kosaradVissza a boltba
   Calculate Shipping
   Kupon