A hajmaszkok a tudatos szépségápolás alappillérjei. A minőségi hajmaszk összetételének és hatóanyagainak köszönhetően mélyebben képes a hajszálakba hatolni mint a balzsam, így hatékonyabban táplál, illetve hatása tovább érezhető. Nagyon sok esetben a sampon és a balzsam használata nem elegendő ahhoz, hogy a haj megkapja a számára megfelelő táplálást. Ne félj különleges termékeket kipróbálni, hiszen az extra gondoskodással segítünk visszaállítani a haj egészséges szerkezetét. Ma a Kevin Murphy Young Again Masque hajmaszkot elemezzük ki, hogy mindenki számára világos legyen, hogy mennyi tudományt sikerült egyesíteni ebben a különleges szérumban.

 

Miért van szüksége a hajnak aminosavra?

A Young Again hajmaszk húszféle esszenciális aminosavat tartalmazó hajszerkezet regeneráló helyreállító maszk egyedülálló összetételeivel puhává fényessé varázsolja.

Az aminosavaknak köszönhetjük az életet, mivel ezek építik fel sejtjeinket és az azon belüli örökítőanyagokat is. Összesen húszféle aminosav létezik, ebből egy tucatnyit a szervezetünk más anyagokból el is tud állítani, ám a többit, melyeket esszenciálisoknak nevezünk, nem. A haj szempontjából legfontosabb két aminosav a metionin és a cisztein. Mit kell tudni róluk? Mindkettő kéntartalmú aminosav, és más anyagokkal, például vitaminokkal együtt a hajnövekedés alapvető anyagai.

A metionin fontos szerepet játszik a kreatinképződésben, amely a hajszálak és a köröm szaruvegyületének alapja. A cisztein pedig a hajszálak átmérőjét alakítja ki, és elősegíti a hajszálak újraképződését, ha azok normális életciklusuk végén kihulltak.

Milyen összetevők dolgoznak még a gyönyörű hajért ebben a termékben?

Kevin Murphy Young Again Masque hajmaszkA Kevin Murphy Young Again Masque hajmaszk hatféle ausztrál növény kivonatát tartalmazza melyek ellenállóvá teszik a hajat a zord éghajlati viszonyokkal szemben. A zord éghajlati viszonyok alatt nem csak az extrém fagyokat vagy perzselő meleget értjük. A haj egészségének szempontjából nézve az erős UV sugárzás, szárazság – mely egyre inkább tapasztalható hazánkban is – éppoly nagy megterhelés. De ide sorolható a haj durva kezelése (helytelen fésülés, nem megfelelő fésű/kefe használata), hajvasalás, intenzív hajszárítás és a kémiai beavatkozások (pl. szőkítés, gyakran változtatott hajszín).

 

A szérum hidrofil tulajdonságok révén képes a levegőből nedvességet felvenni, ezáltal ez a maszk rendkívüli védelmet nyújt a hajnak a hő és környezeti hatások ellen.
Tartalmaz baobab – közismertebb nevén majomkenyérfa – mag kivonatot. Az Afrikában őshonos baobab rendkívül sokáig, akár több ezer évig él, felhasználása pedig hallatlanul sokrétű. A növény minden része ehető, levelei, gyökerei, virágai, magjai és gyümölcse sok mindenre használható, többek között ételkészítéshez, illetve gyógyászati célokra.
A magokat tartalmazó gyümölcs terpenoidokat, flavonoidokat, fitoszteroidokat, aminosavakat, vitaminokat, lipideket és jótékony szénhidrátokat tartalmaz. Kalciumot, káliumot, magnéziumot, nátriumot, foszfort, vasat, rezet, mangánt és cinket szintén magáénak tudhat, ahogyan számottevő mennyiségű természetes C-vitamint is.

Az Immortale (vas virág) kivonat segíti a sejtek regenerálódását bőrsérülések és sebhelyek esetében,valamint ránctalanít. Serkenti a kollagén termelődését, csillapítja a bőr irritációt és serkenti a mikrokeringést. Semlegesíti a sejt membránjában lévő fehérjék és zsírok oxidációs hatását és ezáltal a szabad gyökök termelését,ami fontos az idő előtti öregedés tekintetében (öregedésgátló hatás).

Ezeken kívül tartalmaz még orchidea virág és Lotus virág kivonatokat, melyek többek között A, D, E vitaminokkal, antioxidánsokkal, fehérjékkel gyulladáscsökkentő hatóanyagokkal táplálják a hajat. Káros összetevőktől mentes. Természetesen mint Kevin Murphy minden más terméke ez is szulfát és parabén mentes.

Kinek ajánlott a Kevin Murphy Young Again Masque?

Ez a termék a legszárazabb energia vesztett hajat is életre kelti. A sérült és száraz haj tünetei:

  • fénytelen
  • durva tapintású
  • rugalmatlan

 

A sérült haj első tünetei a haj selymességének, fényességének, rugalmasságának elvesztése. A sérült haj felületi szerkezete károsodik és elveszti a védő zsírréteget. A Haj tapintása durvává válik, nehezen kezelhető lesz. Extrém esetben a haj végei kettéválnak vagy akár le is törnek. Minden egészséges hajszál tartalmaz elegendő mennyiségű vizet a hajszál belsejében. A haj kiszáradás akkor jelentkezik, amikor ezt a víztartalmát elveszíti.

Sok embernek természeténél fogva száraz a haja, mivel a faggyúmirigyek nem termelnek elegendő mennyiségű zsírt, így az nem tud megfelelő védelmet nyújtani a hajszálak számára.

A haj sérülései egészségtelen állapota nem végleges, mindig van lehetőség a fejlesztésre. Ha odafigyelünk és gondoskodunk hajunk megfelelő ápolásáról már néhány hét alatt szignifikáns javulást érhetsz el.A Kevin Murphy termékekkel már az első használata után érezhető, látványos és tartós változást tapasztalsz. Fontos tudni, hogy a Kevin Murphy termékek fejlesztésének kiemelt szempontja, hogy szérumok a haj vitalizálásán túl a fejbőrt is táplálják.

Rólam

Számtalan vendégem keresett fel azzal a problémával, hogy elégedetlen a haja színével, állapotával. Az én elvem az, hogy nincs lehetetlen.
A cél eléréséhez szükség van:

 1. egy jó fodrászra ???
 2. jó minőségű anyagokra
 3. otthoni hajápolásra

Egy szó mint száz, csapatmunkára! 20 éves szakmai múltamat, a szakma iránti szeretetemet, 10 év világkörüli utazásom során szerzett tapasztalataim eredményét fektetem a munkámba.
Adott egy jó festőművész, de a tökéletes alkotáshoz kell egy jó vászon, jó minőségű ecsetek és festék. Tehát minőségi eszközök.
Innen már szárnyallhat a képzelet és a mester alkothat!

Kevin Murphy különleges fejlesztesű termékeiben megtaláltam azt a "társat" amivel képes vagyok elérni mindazt amit kigondolok például egy festés kivitelezésénél.
A konzultáció nélkülözhetetlen része a munkámnak és szükség van arra, hogy a vendégem megértse, hogy együtt kell velem működnie ahhoz, hogy elérjük az általa kitűzött célt. Megfelelő otthoni terápiával szinten tudod tartani a fodrászüzletből hazavitt állapotot és adott esetben folyamatos javulást érhetsz el vele. Legyen az az eszközök (hajszárító, kefe) használata, megfelelő módon történő hajmosás és a haj kifejezetten célirányos ápolása. A kevesebb több elve valóban igaz, sok esetben a sampon és a balzsam lecserélésével és a helyes hajmosási technikával már azonnal látható, szignifikáns változást tapasztalható.

 

0
  0
  Kosarad
  Üres a kosaradVissza a boltba
   Calculate Shipping
   Kupon