NYILATKOZAT A vezérigazgató levele 2020 december

Kedves KEVIN.MURPHY barátom!

Sajnálatos módon a KEVIN.MURPHY-nál tájékoztatnunk kell Önt arról, hogy jelenleg nem tudunk 100% -os óceán hulladék műanyag (OWP) csomagolást szállítani, amint azt alig több mint két évvel ezelőtt bejelentettük. Csomagolóipari beszállítónk felhívta a figyelmünket erre a helyzetre, és azt is elmondta, hogy nem tudják garantálni, hogy a jelenlegi csomagolásunk, amelynek címkéjén 100% OWP van, valóban pontos. Hadd mondjam el globális közösségünknek, mélyen elnézést kérünk.

Tudtuk, hogy ez egy akkora méretű vállalat ambiciózus és soha nem elért feladata volt az iparunkban, de szakértőink, valamint szállítói és ellátási láncunk biztosítékával haladtunk előre.

A kemény valóság arra kényszeríti KEVIN.MURPHY-t, hogy fogadja el azt a tényt, hogy ezt a feladatot nehéz fenntartani és fenntartani. Az ellátási lánc mentén számos probléma merül fel – a begyűjtési folyamat ijesztő és nem mindig biztonságos, a minőség vadon következetlen, gyakran kényszerítve a szűz gyanta hozzáadását. Alázatosan kijelenthetjük, hogy most már megértettük azt az okot, amelyre eddig nem került sor.

Ebben a pillanatban etikánk és erkölcsünk azt diktálja, hogy ezt a valóságot időben és átlátható módon közöljük. Míg másokra is rámutathatunk, akik nem az ígéretek szerint teljesítettek, végül a felelősség nálunk, mint vállalatnál áll meg.

A KEVIN.MURPHY ezt használja fel arra a pillanatra, hogy megnézze a rendszereinket és jobbá tegye őket; magasabb színvonalon tartani magunkat; és ami a legfontosabb: soha ne felejtsük el elkötelezettségünket, hogy tiszta, egészséges, környezetbarát bolygón haladjunk el gyermekeink, unokáink és az elkövetkező generációk számára.

A konkrét cselekvések tekintetében: 1) Független vizsgálatokat indítottunk és kiértékeljük ezt a helyzetet, hogy lássuk, hogyan lehet gyorsan haladni a legnagyobb mennyiségű óceáni műanyag, a Post Consumer Resin (PCR) és a legkevesebb szűz anyag felhasználásával a csomagolásunkban, 2 ) Értékeljük és tovább fogjuk fejleszteni ellenőrzési programjainkat, 3) áttekintjük az elvesztett környezeti lehetőséget, megtaláljuk a módját ennek a jognak a megvalósítására és az eredeti elkötelezettségünk teljesítésére, és 4) az új csomagolásgyártással kezdve a „100% Az OWP ”címkét az összes csomag eltávolítja.

Miközben a megvalósítás területén belül megtaláljuk a továbblépés legjobb, leginkább környezeti szempontból érzékeny módjait, eltávolítottuk és továbbra is eltávolítjuk a műanyagokat az óceánokból és a vízi utakból, csomagolásunk 1: 1 arányában. De nem állunk meg itt, folytatjuk az új módszerek, új partnerek feltárását és új ötletek meghallgatását, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy csomagolásunk a lehető legkisebb nyomot hagyja a következő generáció számára.

Köszönjük a stílusközösségnek, ügyfeleinknek és partnereinknek, hogy évek óta hűek vagyunk márkánkhoz. Megalázó és felhatalmazó, ezért csapatunk ezt teszi.

0
  0
  Kosarad
  Üres a kosaradVissza a boltba
   Calculate Shipping
   Kupon