Bearbeard Prémium Férfi Hajvitamin

Bearbeard Prémium Férfi Hajvitamin

14990Ft

Egyedülálló prémium vitamin- és ásványianyag komplex, amelyet az egészségesebb és gyorsabb hajnövekedés fenntartására fejlesztettünk ki, kizárólag férfiak részére.

Elfogyott

Kategória:

Előnyök:

 • Segít fenntartani a haj növekedési ciklusát.
 • A hajnövekedést akadályozó okokat célozza meg.
 • Javítja a haj egészségét és vastagságát.
 • 29 prémium minőségű vitamin és ásványi anyag komplex, amelyek tökéletesek a mindennapi egészséghez

A RITKULÓ HAJ NEM KELL, HOGY A SORSOD LEGYEN.

A férfiak ritkuló hajának több oka van, mint önmagában a genetika. Szabadalmaztatott, gyógyszermentes technológiánk hatékonyan célozza meg a 6 kiváltó okot, amelyek kiválthatják a haj elvékonyodását és aktiválhatják a genetikai hajlamot.

Hormonok: A genetikai hajlam növelheti a DHT-val (dihidrotesztoszteron) szembeni érzékenységet, egy olyan hormont, amelyről ismert, hogy a szőrtüszők zsugorodását okozza, ami progresszív hajritkuláshoz vezet.

Stressz: Az igényes vagy aktív életmód krónikus stresszhez vezethet, ami a kimutatások szerint a szőrtüszők növekedési állapotából nyugalmi állapotba vált át. Ha nem kezelik a tüsző jelet kap , hogy idő előtt leáll a növekedése, ami veszélyezteti a haj egészségét és túlzott hullást eredményez.

Életmód: Az oxidatív stressznek nevezett folyamat révén az életmódot kiváltó tényezők – mint például az izzadás, helytelen táplálkozás és az alkoholfogyasztás – károsítják a szőrtüszőket és gyengítik a hajtermelő és- növekedési képességüket.

Anyagcsere: Az anyagcsere változásai - akár diétából, gyulladásból vagy öregedésből eredően – kevesebb energiát hagynak a szervezetben az egészséges hajnövekedés érdekében.

Vitaminok: A szervezetnek szüksége van megfelelő tápanyagokra – olyan tápanyagokra, amelyek táplálják a szőrtüszőt és amelyek a haj építéséhez szükségesek. Ezeket kimerítheti a helytelen táplálkozás vagy a mikrobiom kiegyensúlyozása, ami befolyásolja a haj erősségét és általános egészségi állapotát.

Öregedés: Az öregedési folyamat az élet megkerülhetetlen velejárója és 20 éves korunktól kezdődően kezdjük észrevenni ennek hatásait. 50 éves korunkra kollagénünk 50%-át elveszítjük. Ami a hajat illeti az öregedés hajritkulást, túlzott hajhullást okozhat, valamint befolyásolhatja a haj általános egészségi állapotát.

A haj elvesztés egy látványos és kellemetlen folyamat, amitől a legtöbben már fiatal koruk óta rettegnek. A férfi az erőt és az egészséget szimbolizálja, de sajnos a statisztikák* szerint a férfiak több, mint 85%-át érinti valamilyen formában a kopaszodás.

A hajhagymák egy hormon hatására elgyengülnek, majd végleg elengedik a hajszálakat.

A folyamat általában a homlok szélső részein kezdődik, majd fejtetőn folytatódik és a végső fázis, amikor a két kopasz rész összeér. Erre minden férfi másképp reagál, van aki borotválja a fejbőrét és van aki takargatja, amíg lehet, pedig van rá hatékony megoldás.

0
  0
  Kosarad
  Üres a kosaradVissza a boltba
   Calculate Shipping
   Kupon