Kevin Murphy Ever Thicken 150 ML

Kevin Murphy Ever Thicken 150 ML

11100Ft

A hajszárító hőjétől aktiválva ez a súlytalan spray vastagabb, teltebb hajat hoz létre, ami tartós. Segít kizárni a páratartalmat, hogy egy hosszabb ideig tartó hajszárítást biztosítson.

Cikkszám: KMU304-1-2-1-1 Kategóriák: , , , , Címkék: , ,

A hővel aktivált polimerek (hosszú láncú polimerekként ismertek) önműködően rendeződnek a hajszálon, és záródnak állapotban, mennyiségben és stílusban. Az EVER.THICKEN a Cotton Sprout Complexről ismert, amely szerves pamut és borsó keveréke A Sprout Extract olyan receptet kínál, amely segít a vastagabb haj megjelenésében. Az organikus pamut nagy mennyiségű linolénsavat, E-vitamint és egyéb antioxidánsokat tartalmaz. A borsócsíra kivonatok a gazdag forrása a különféle tápanyagoknak, mint például a biotinnak és az L-argininnek, valamint másodlagos növényi metabolitoknak, mint pl mint izoflavonok. Ez a szerves pamutból és borsócsíra kivonatból álló komplexum segíti a termék összetételét, hogy támogassa a haj sűrűségét, nagyobb fényt, erőt és volument eredményez.

 

Tulajdonságok

 • Anti-Frizz
 • Nedvességálló
 • Vastagságot hoz létre
 • Stílushosszabbító
 • Szulfát mentes
 • Parabénmetes
 • Cruelty Free

Víz (Aqua) (Eau), Dipropilénglikol, Poliszilikon-29, Izopentildiol, Panthenol, Gossypium Herbaceum (pamut) kivonat*, Pisum Sativum (borsó) csírakivonat, glicerin*, glikolsav, kvaterde-szilíkon 6, Trideceth-12, poliszorbát 20, tetranátrium-glutamát-diacetát, BHT, fenoxi-etanol, kálium-szorbát, nátrium-benzoát, leuconostoc/retekgyökér-fermentszűrő, citromsav, nátrium-hidroxid, illatanyag (parfum, metil-alfa-metil-hidroxi-, linóciál), Limonene

0
  0
  Kosarad
  Üres a kosaradVissza a boltba
   Calculate Shipping
   Kupon