Kevin Murphy Everlasting Colour Rinse

Akció!

Kevin Murphy Everlasting Colour Rinse

10230Ft

Színvédő kondicionáló pH lezáró technológiával.

A színzáró kondicionáló védőréteget képez a hajszálakon, amely megakadályozza a színvesztést és ellenállóbbá teszi a környezeti stressz hatásaival szemben.  A pH-kiegyenlítők segítik javítani a haj állapotát, puhaságát és hidratáltságát, miközben csökkentik a károsodást és soha nem nehezítik el a hajat. Kötésjavító és kötéssokszorozó technológiája javítja a haj állagát. Minden használat után egyre jobb és jobb eredményt érhet el.

Alkalmazása:
Vigye fel a frissen mosott hajra, hagyja hatni 1-2 percig, majd öblítse le. A legjobb eredmény érdekében használja a teljes EVERLASTING.COLOUR termékcsaládot.

TULAJDONSÁGOK

 • Savas pH-jú kondicionáló
 • Lezárja a színek
 • Ragyogást teremt
 • Helyreállít
 • Táplál és hidratál
 • Súlytalan

Hidrolizált rizsprotein: természetes fényt kölcsönöz a hajnak, és segít táplálni a hajat a gyökerétől a hajvégekig, természetes fényt, valamint megnövelt rugalmasságot és erősséget biztosítva.
Inulin (Chicory Root Extract) egy természetes prebiotikus rost, amely támogatja a fejbőr természetes mikrobiómát a fejbőr egészségének javítása és a haj hidratáltsága, fénye és simasága érdekében.
ILLUMINATE Complex javítja a fényt és a lágyságot, valamint javítja a színtartósságot, miközben véd a stresszhatásoktól.
CHROMATIC Complex egy hidrofób filmképző komplex, amelyet arra terveztek, hogy segítse a hajszálak védelmét és a szín tartósságát a mosásoknál azáltal, hogy véd a nedvességtől és más környezeti tényezőktől, például az UV sugárzástól.
Savas pH-rendszer optimális környezetet biztosít a színzárhoz azáltal, hogy a hajfestés után lezárja a kutikulát, és tiszteletben tartja a fejbőr természetes pH-értékét.

0
  0
  Kosarad
  Üres a kosaradVissza a boltba
   Calculate Shipping
   Kupon